Deputatul Vîlceanu, la întâlnirea lui Blaga! “Nu s-a discutat despre funcții, nu sunt probleme de comunicare în partid!”

554

Dan Vîlceanu, deputatul PNL de Gorj, provenit din aripa PDL, a participat miercuri al întâlnirea stabilită de Vasile Blaga, alături de colegi din partid de sorginte “portocalie”. Parlamentarul a declarat însă că discuțiile nu au privit împărțirea unor funcții în partid, negând că în partid ar exista probleme de comunicare.

Emil Boc, Gheorghe Flutur, Anca Boagiu, Roberta Anastase, Alexandru Pereş sau numărat printre foştii democrat-liberali care au participat, miercuri, în Capitală, la întâlnirea cu fostul copreşedinte al PNL, Vasile Blaga. Înainte de întâlnire, Gheorghe Flutur nu a dorit să precizeze care este tema întâlnirii. „Este şi domnul preşedinte Orban aici. Eu am vorbit la telefon şi socotesc că trebuie să fie şi el. O să vedem”, a spus Flutur. În schimb, senatorul liberal Alexandru Pereş a afirmat că în PNL există probleme de comunicare între foştii democrat-liberali şi foştii liberali. „Şi în PSD sunt probleme, nu numai la noi, şi în ALDE sunt probleme. Mai sunt probleme care trebuie rezolvate”, a afirmat Pereş. El a precizat că Vasile Blaga ar putea fi coordonator de campanie electorală.

Ședință fără subiect
Pe de altă parte, deputatul Dan Vîlceanu a negat că în partid ar fi probleme de comunicare. „Orice coleg poate să organizeze o întâlnire. Şi eu, dacă voiam să organizez o întâlnire cu colegii, puteam să o fac. Mi se pare normal să fie o întâlnire în sediul de partid, pentru ca ulterior să nu apară discuţii de genul puciuri, grupuri. Este normal. Orice întâlnire care aduce unitate nu poate să fie decât un plus. Să te baţi cu PSD în condiţiile actuale nu este uşor”, a afirmat deputatul PNL, precizând că informaţiile vehiculate pe surse privind eventuale nemulţumiri referitoare la preşedintele PNL, Ludovic Orban, nu au niciun fundament în realitate. El a arătat că nu este neapărat o şedinţă cu un subiect clar. „Se apropie alegeri. Eu, ca preşedinte de organizaţie, îmi pregătesc alegerile la mine în judeţ, mă întâlnesc cu tot felul de colegi. Sunt absolut discuţii normale”, a mai spus deputatul PNL.

Fără funcții până la viitorul Congres!
Vîlceanu a subliniat însă că la aceea şedinţă nu se va discuta despre funcţii. „Vasile Blaga a fost tot timpul în prima linie, numai că la noi, la liberali, atunci când ai o problemă cu justiţia, faci un pas în spate, o rezolvi şi apoi poţi să faci politică şi asta s-a întâmplat. Dacă domnul Vasile Blaga îşi doreşte să revină în prim plan… În permanenţă a fost la partid, a fost implicat în acţiunile partidului, am avut discuţii şi până acum, numai că o activitate politică şi o candidatură câtă vreme avea această problemă niciodată nu s-a pus. Nu discutăm despre funcţii astăzi. Avem o discuţie pur şi simplu. Se apropie alegeri. Am avut alegeri în partid acum un an. Biroul Executiv este clar, conducerea partidului este mai mult decât legitimă, nu cred că este un moment potrivit până la viitoarele alegeri în partid, adică până la următorul congres să discutăm despre funcţii”, a arătat deputatul PNL.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here