Deputatul Vîlceanu a semnat moțiunea Orban

578

Liberalul Ludovic Orban este susţinut de 24 de preşedinţi de filiale pentru preşedinţia PNL, un număr “semnificativ” de parlamentari, opt primari de municipii reşedinţă de judeţ şi trei preşedinţi de consilii judeţene. Printre cei care îl vor pe Ludovic Orban președinte al PNL se află și deputatul Dan Vîlceanu. De altfel, președintele PNL Gorj a și semnat moțiunea Orban.

“Până în prezent au semnat moţiunea Orban 24 de preşedinţi de filiale, un număr semnificativ de parlamentari, opt primari de municipii reşedinţă de judeţ, trei preşedinţi de consilii judeţene. La ora actuală, în peste 30 de filiale judeţene există semnături de susţinere de ordinul miilor din partea primarilor de oraşe, primarilor de comune, viceprimarilor, consilierilor judeţeni şi preşedinţilor de organizaţii locale”, a spus Orban la Parlament. El a anunţat că luni, la ora 11,00, îşi va depune candidatura la sediul central al PNL din Bucureşti. Orban a precizat că nu a stabilit echipa cu care va candida la preşedinţia PNL.
“Eu cred că trebuie să se regăsească în viitoarea echipă a PNL şi oameni care sunt candidaţi, care intră în competiţie cu mine sau oameni de calitate şi de valoare care sprijină alţi candidaţi”, a adăugat el. Liberalul a susţinut că nu-şi va ataca contracandidaţii la şefia PNL.
Liberalul Ludovic Orban s-a întâlnit, marţi, cu susţinătorii săi pentru competiţia privind preşedinţia PNL. La întâlnire au fost prezenţi 58 de liberali, lideri de organizaţii, şefi de consilii judeţene şi parlamentari, între care Ilie Bolojan – lider Bihor, Gheorghe Falcă – lider Arad, Radu F. Alexandru, Mircea Hava – lider Alba, Lucian Bode – lider Sălaj, Adrian Miuţescu – lider Argeş, Marian Drăgulin – lider Călăraşi, Ionel Palăr – lider Bacău, Virgil Guran, Vlad Nistor, Ben Oni Ardelean, Mircea Cazan, Dan Vîlceanu – lider Gorj, Nini Săpunaru, Romeo Nicoară – lider Satu Mare, Cătălin Toma – lider Vrancea, Ion Ştefan, Costel Alexe – lider Iaşi, Viorel Badea – lider PNL Diaspora, Marius Caraveţeanu – lider Dâmboviţa, Marius Nicoară, Cristian Buican, Adrian Veştea – lider Braşov, Florin Cîţu, Florin Roman.
Tot marți, prim-vicepreşedintele liberal Cătălin Predoiu a anunţat că nu mai candidează la şefia Partidului Naţional Liberal (PNL). “Am informat acum câteva minute membrii BPN al PNL că am luat hotărârea să nu depun o moţiune în cadrul Congresului PNL din 17 iunie”, a scris Predoiu, marţi, pe Facebook. El arată că în ultimele şase luni a efectuat un demers serios şi a vizitat o mare parte dintre organizaţiile PNL.
A.S.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here