Deputatul PSD, Rodin Traicu: “Pe Stănişoară îl voi călca în picioare”

713

Deputatul social-democrat de pe Colegiul 1 Mehedinţi, Rodin Traicu, a declarat ieri că trecerea democrat-liberalului Mihai Stănişoară la PNL nu îl aduce mai aproape de el pe parlamentarul intrat astfel în USL. Traicu susţine că, îl va călca în picioare pe Stănişoară, cu care împarte de altfel Colegiul 1 de Deputaţi Mehedinţi, asta după ce fostul pedelist a câştigat mandatul, în decembrie, la redistribuire.

“Eu nu împart nimic cu el, nici măcar Colegiul 1 de Deputaţi, asta deoarece eu sunt la balcon şi el este jos. A luat la redistribuire. Îl voi călca, în continuare, în picioare cum am făcut-o de altfel şi în campania electorală”, a declarat deputatul Traicu, fostul secretar de stat la Ministerul Economiei.
Întrebat dacă a fost uimit de trecerea lui Stănişoară la PNL, Traicu a dat un răspuns negativ menţionând că el nu este în Partidul Naţional Liberal ci la PSD, partid în care aşa ceva nu se va întâmpla niciodată.

Parlamentarul de sub balcon
Stănişoară a ieşit deputat la Mehedinţi cu 8000 de voturi, el obţinând doar 29% din voturile exprimate. Ieri acesta a trecut de la PDL la PNL, partid în care i s-a oferit şi funcţia de vicepreşedinte. Stănişoară s-a declarat, şi la ultima sa vizită oficială făcută la Târgu-Jiu, drept coordonatorul PDL Gorj. El şi-a îmbărbătat atunci colegii de la PDL Gorj să reziste în faţa USL, ca acum să îi abandoneze pentru a intra pe uşa din dos în USL. Stănişoară este naşul preşedintelui interimar al PDL Gorj, Ion Cupă, care a fost la fel de uimit ieri de gestul neaşteptat al mehedinţeanului, fost prim-vicepreşedinte al PDL. Acesta semnase de altfel moţiunea Elenei Udrea, în timp ce Cupă se declarase oficial de partea lui Vasile Blaga. Acum însă Stănişoară nu va mai vota nicio moţiune, el devenind liberal cu acte în regulă şi totodată preşedintele PNL Mehedinţi.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here