Deputatul Miruță condamnă „marele blat istoric” PNL-PSD

2095

Liberalii au votat, în cadrul Biroului Politic Național, începerea negocierilor cu PSD pentru formarea unui nou guvern de coaliție. USR condamnă această „monstruoasă coaliție” și anunță că se va poziționa ca forță de opoziție împotriva noii alianțe politice.
„De ce trebuia ca PNL și PSD să facă tot acest teatru trist care costă România bani și vieți când puteau de la început să anunțe marea și monstruoasa coaliție? De ce a fost nevoie de o răzbunare infantilă pe USR pentru a da pe față marele blat istoric PSD-PNL? Agățați-vă unii de alții ca înecatul de pai! Dați-vă arama pe față! Sunteți de fapt un singur partid: Partidul Neputinței Naționale! Veți merge împreună în istorie! Pe ușa din dos!”, spune deputatul USR Gorj, Radu Miruță.
Orice alianță cu PSD va fi un avantaj pentru cei care vor contracte cu statul, funcții la stat prin „concursuri” de formă, mai spune parlamentarul, precizând că „USR rămâne în opoziție! Și ce opoziție vom face!”.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Declaratii infantile de la un individ care habar nu are cum a ajuns parlamentar.
    Condamna el o alianta politica intre doua partide mari, care sigur vor reusi sa salveze situatia actuala din tara, la care USE a adus contributii deloc pozitive !
    Iar domnul deputat ce face: toata ziua defileaza pe strada Traian pe o trotineta electrica impreuna cu fiul sau, cu toate ca legea nu permite asa ceva…
    Si politia nu vede acest lucru…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here