Deputatul Elvira Șarapatin a felicitat autoritățile din Peștișani pentru investițiile din învățământ și sănătate

2349

La finalul săptămânii trecute, deputatul PSD Elvira Șarapatin a vizitat investițiile finalizate recent de autoritățile din Peștișani, în incinta liceului din comună fiind inaugurat un cabinet medical și unul stomatologic care deservește mii de elevi din mai multe localități ale județului.
Parlamentarul a felicitat autoritățile locale pentru implicare, dar și conducerea instituției de învățământ pentru proiectele derulate în beneficiul elevilor.
,,Am văzut niște lucruri extraordinare pentru elevi și pentru preșcolari, vorbim de servicii medicale și stomatologice gratuite la un înalt nivel, oferit de profesioniști într-un cadru care echivalează cu cel din țările dezvoltate.
La Peștișani se fac pași importanți pentru o educație europeană cu elevi sănătoși. Felicitări domnului primar, felicitări echipei medicale, felicitări directoarei liceului”, a declarat Elvira Șarapatin.
Deputatul a fost invitat la inaugurare, dar era la Berlin, la un proiect derulat prin Comisia pentru învățământ a Camerei Deputaților.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here