Deputata Khraibani(PRU): Îl vrem pe Ponta premier!

537

Parlamentarul PRU de Gorj, Camelia Khraibani, susține cu tărie că deputatul Victor Ponta merită să redevină premierul României, deoarece a demonstrat că a fost cel mai bun prim-ministru pe care l-a avut țara în ultimii ani.

Khraibani este unul dintre parlamentarii Partidului România Unită care are o astfel de poziție publică, în ultimele două zile. Mai exact o poziție de susținere totală a lui Ponta, deputat de Gorj, pentru postul de premier, după cele ale fostului social-democrat, acum PRU, Daniel Savu,  lui Brăilă Dorin Petrea, fost parlamentar PSD de Brăila, trecut și el la PRU și a lui Sebastian Ghiță, deputat PRU.

,,Indiferent unde va candida Victor Ponta, PRU va fi partidul care îl va susține, în negocieriile viitoare, pentru postul de premier. De altfel, și pentru Victor Ponta am luat decizia de a activa în rândurile PRU, conștientă fiind că Liviu Dragnea nu îl va propune niciodată pe acesta premier”, a declarat deputata Khraibani.

Moțiune de cenzură pentru Cioloș

Poziția PRU se manifestă în același moment în care în Parlamentul României se adună semnături pentru inițierea unei moțiuni de cenzură împotriva lui Cioloș. De altfel, inițiativa moțiunii a fost luată chiar de către Partidul România Unită, dar și parlamentari din alte partide au semnat deja această listă. Parlamentari ALDE sau neafiliați și-au exprimat sprijinul pentru o moțiune de cenzură. De asemenea, subiectul a fost ridicat și în ședința senatorilor, în plen, de un senator PRU, fost PSD.

În ultimele zile peste 30 de parlamentari au semnat lista pentru a depune moțiune de cenzură, cei de la PRU susțin că vor încerca să strângă numărul necesar de semnături.

Pentru depunerea unei moțiuni de cenzură e nevoie de cel puțin o pătrime din numărul total al senatorilor și deputaților și se dezbate în 3 zile de la data la care a fost prezentată (la 5 zile de la depunere) plenului reunit al celor două Camere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here