Deputata Khraibani a părăsit PSD, dar candidează la Primăria Motru

547

Camelia Khraibani activează începând de ieri ca parlamentar neafiliat, s-a anunțat, oficial, luni în Camera Deputaţilor. De altfel, Camelia Khraibani, aleasă din partea PSD în circumscripţia nr. 20, colegiul 4, a informat, în prealabil, Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor că începând cu data de 22 martie 2016 va activa ca deputat independent, renunțând astfel la Grupul PSD din care făcea parte. Khraibani era și vicepreședinte al PSD Gorj.

Din noua postură, deputata va candida ca și independent la Primăria Motru, trăgând astfel un semnal de alarmă că organizația PSD din localitate este scindată, opt dintre cei 17 candidați pentru municipiu fiind de tradiție pesediști, fieful roșu fiind astfel împărțit în mai multe bucăți inegale. “Mi-am depus demisia din PSD și precizez faptul că voi activa în grupul independenților din Camera Deputaților, în același timp dezmint categoric speculațiile privind o eventuală înregistrare a mea la un alt grup politic. Pe această cale anunț public și intenția de a candida, tot ca independent, la Primăria Municipiului Motru. Am luat această decizie pentru că oamenii mi-au cerut să candidez pentru Primăria Motru și sunt acieași oameni care mi-au dat votul ca eu să ajung în Parlamentul României. Mi s-ar fi părut o chestiune de lașitate să nu răspund oamenilor care au crezut în mine”, a declarat Khraibani, imediat după renunțarea la PSD.
Presa centrală a anunțat, ieri, că deputata de Gorj ar urma să treacă la PMP, lucru contestat categoric de către Camelia Khraibani, care se vede pregătită să intre în bătălia electorală pentru Primăria Motru. “La toate încercările mele de a promova anumite proiecte și inițiative pentru municipiul Motru nu am primit sprijinul politic și local pe care ar fi trebuit să-l am”, a mai explicat viitoarea candidată, pregătită acum să-și facă publice, fără reținere, proiectele sale pentru localitate.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Felicitari doamna deputat, vom vota primar Khraibani , sa te vedem acum Hanule ai distrus PSD-ul la
    Motru tu cu gasca ta ati facut numai rau. Mai vrem la primarie si o femeie ca de voi ne am saturat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here