DECIZIA IPJ Gorj în ziua alegerilor

491

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj au luat decizia de a suplimenta numărul poliţiştilor, în ziua  alegerilor locale parțiale de la Târgu-Jiu și Drăguțești.

Astfel, peste 200 de polițiști vor asigura paza secțiilor de votare și transportul buletinelor de vot și vor fi prezenți în locurile publice cu aflux mare de persoane, pentru menținerea ordinii și siguranței publice, premergător și în ziua votării. De asemenea, poliţia rutieră va asigura o prezenţă activă pe principalele căi de acces din municipiul Târgu-Jiu și comuna Drăguțești unde se desfășoară alegerile locale parțiale, respectiv pe principalele drumuri naționale, în punctele cu risc ridicat de accidente, pentru combaterea excesului de viteză, prevenirea accidentelor și blocajelor rutiere, dirijarea și fluidizarea traficului rutier”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Informații pe care trebuie să le cunoașteți:

Aveţi dreptul la vot dacă aveţi 18 ani împliniți și nu v-a fost interzisă exercitarea acestui drept prin hotărâre judecătorească definitivă!

Puteți vota între orele 07.00 și 21.00!

Sesizați orice încălcare a legii electorale la 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here