Decapitată de o locomotivă

419

taiata de trenO femeie în vârstă de 47 de ani, din Târgu -Jiu, şi-a găsit sfârşitul aseară, sub roţile unui tren.

Târgujianca trecea peste calea ferată, în zona pasarelei, când, cel mai probabil, a alunecat şi a căzut pe şinele de cale ferată.

Femeia se afla în drum spre casă, însă nu a mai ajuns la destinaţie. Aceasta tocmai trecuse pe la fratele său, care locuieşte împreună cu familia în apropiere. Cumnata sa a fost prima care a bănuit că victima ar putea fi chiar ruda sa. „Eu am auzit aşa, din întâmplare, şi veni să văd dacă e ea. După haine cred că ea e”, declara, joi seara, cumnata victimei. „Ea este. O recunosc, deşi are mult sânge pe faţă. Doar ce a plecat de la noi, acum o jumătate de oră”, ne-a spus şi fratele femeii. Rudele acesteia se aflau în stare de şoc, cu atât mai mult cu cât femeia plecase de la ei vie şi nevătămată, cu doar câteva zeci de minute înainte.
„Nu s-a aruncat”
Potrivit şefului Poliţiei Transporturi Feroviare(TF), Daniel Brotea, femeia a fost acroşată de către o locomotivă care se cupla la o garnitură de tren. „Am fost solicitaţi la un eveniment mai puţin plăcut. Femeia se pare că a fost lovită de o locomotivă care efectua o manevră de cuplare la un tren”, a declarat Brotea. Nu se ştie dacă aceasta nu a auzit semnalele acustice sau pur şi simplu a alunecat. Totuşi rudele neagă posibilitatea sinuciderii. „Nu cred că s-a aruncat, nu avea de ce. Cred că a alunecat”, a mai spus fratele femeii.
Medicina legală a întârziat mai bine de o oră
Corpul neînsufleţit al femeii a rămas, mai bine de o oră, acolo unde a fost aruncat după incident, pentru că angajaţii Serviciului de Medicină legală au întârziat. „Aşteptăm să vină maşina de la Medicină Legală şi personalul specializat, dacă nu, nu ştiu cu ce o transportăm”, mai spunea Brotea. Rudele, care între timp au aflat de nenorocire, au vrut să o transporte la morgă cu o maşină personală. În cele din urmă, însă, corpul neînsufleţit a fost ridicat de personalul specializat şi transportat la Serviciul de Medicină legală în vederea efectuării necropsiei.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here