De sărbători – Polaris a strâns zeci de tone de gunoi

411

Angajaţii firmei de salubritate Polaris M Holding au lucrat şi în minivacanţa de Paşti. Potrivit conducerii societăţii, cantităţile de gunoi strânse în această perioadă au fost cu mult peste media obişnuită. În noaptea de Înviere s-au ridicat în jur de 40 de tone de gunoi, iar pe parcursul întregii perioade s-au strâns 90 de tone.

Pentru salariaţii societăţii Polaris, sărbătorile pascale au însemnat un volum de muncă mai mare. Luis Popa, directorul firmei de salubritate a menţionat ca maşinile au făcut mai multe curse în fiecare zi. „Pot să spun că în zile premergătoare sărbătorilor pascale, şi aici mă refer la zilele de joi, vineri şi sâmbătă, în zonele aglomerate ale oraşului unde s-au făcut cumpărături, mă refer la piaţa centrală şi piaţa mică, am ridicat şi câte trei maşini de deşeuri pe zi, în condiţiile în care într-o zi normală ridicăm o maşină. În noaptea de Înviere am lucrat cu două maşini şi fiecare maşina a făcut trei curse; într-o noapte normală, maşinile fac, de obicei, două curse de fiecare”, a menţionat Luis Popa.

40 de tone de gunoi, în noaptea Învierii
Cantităţile de gunoi strânse de salariaţii Polaris au fost impresionante. Numai în noaptea de Înviere au fost ridicate patruzeci de tone, iar pe parcursul întregii perioade s-au ridicat aproximativ 90 de tone de gunoi.
„În noapte de înviere am ridicat aproximativ 40 de tone de gunoi. În toată perioada, mă refer strict la zonele aglomerate (Piaţa Centrală şi Piaţa Mică) plus noaptea de Înviere, am ridicat undeva la 90 de tone. În localităţile din judeţ: Sadu, Schela, Bâlteni, Bălăneşti, Muşeteşti, Stăneşti s-a ridicat mai mult gunoi decât în zilele normale. Spre exemplu la Sadu, în data de 3 mai 2013, maşina a făcut doua curse, în condiţiile în care media este de o cursă; la Bâlteni, la fel, vineri, maşina a făcut două curse în loc de una”, a explicat Luis Popa, directorul SC Polaris M Holding.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here