De o lună, cu conducta spartă! – Primarul de la Stănești a lăsat fără apă o văduvă din Călești

574

Faptul că de trei luni de zile angajații Primăriei Stănești stau fără salarii, afectează și cetățenii cinstiți din comună, buni platnici la taxe și impozite. Este cazul Melaniei Olaru, văduvă din Călești, care a fost lăsată fără apă la robinet din 16 august, pentru că pe rețeaua principală a apărut o defecțiune. Angajații primăriei refuză de zile bune să sape șanțul pentru repararea conductei, în timp ce primarul localității i-a cerut femeii să cumpere cele necesare reparației, chiar dacă defecțiunea este în stradă, pe domeniul public.

La jumătatea lunii trecute, în satul Călești, în drum, la mică distanță de locuința cu numărul 175, conducta de apă s-a spart. Toată strada a fost inundată, iar Melania Olaru, văduva care locuiește la nr. 175, l-a informat, ca bun cetățean, pe edilul de Stănești de defecțiune. Apa este oprită la scurt timp, dar nu la restul cetățenilor, ci doar la gospodăria femeii respective. Degeaba a rugat apoi timp de mai bine de o lună, proprietara autoritățile să rezolve defecțiunea și să-i dea drumul la apă, că primarul PNL, Ștefan Blideanu, nu a rezolvat deficiența. “Aduc apă cu gălețile de la toată strada. M-am săturat, unii se mai și uită ciorâș la mine. Nu mai pot. Mai e puțin și se face o lună și jumătate și eu nu am apă, după ce conducta s-a spart. Am vorbit la primărie și mi s-a spus că salariații nu vor să sape șanțul în drum că nu sunt plătiți de trei luni. Am sesizat și la Prefectura Gorj și tot nimic. Toți mă ignoră, nimănui nu îi pasă” spune, aproape plângând, Melania Olaru.

Să facă Prefectul!
Contactat telefonic, primarul de Stănești s-a arătat revoltat că i se cer explicații în legătură cu conducta spartă. A declarat că femeia trebuie să cumpere tot pentru remedierea defecțiunii, lucru pe care aceasta l-a și făcut, iar când a auzit că femeia a reclamat la prefectură s-a enervat și mai rău. “Să o ajute atunci prefectul” a spus primarul liberal, depășit oricum de situația din primăria pe care o conduce de doar un an. În final a revenit la sentimente mai bune, a declarat că va rezolva defecțiunea fără să menționeze și când, dacă anul acesta sau cel viitor. Văduva este însă disperată și anunță că dacă problema nu se va remedia în cel mai scurt timp se va adresa procurorilor pentru tragerea la răspundere penală a celor care își bat joc de ea și de familia ei.
ANAMARIA STOICA

1 COMENTARIU

  1. Cuuum aveti tupeul sa il trageti la raspundere pe dom’ primar ? Glumeam , daca va uitati la poza o sa vedeti un gusat cu burta mare , ingalat si dezordonat inconjurat de dosare si hartii sa para ca munceste ,insa ATENTIE , la loc de cinste langa mana sa stanga se afla telecomenzile de la ,,,,televizor . Asta spune totul despre ciumpalacul care in timp ce este platit regeste din banii cetatenilor sta la televizor in timpul programului . Ce bine este sa ai televiziune de la Dolce mai acritura de primar,,,,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here