,,Dar din dar se face Rai”

2043

Activitate caritabilă la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, derulată de Grădinița cu P.P. Nr. 1 Târgu-Jiu! Sub îndemnul acestui slogan, preșcolarii grupelor mijlocii de la Grădinița cu P.P. Nr 1 din Târgu-Jiu au participat vineri, 25 februarie 2022, la activitatea caritabilă ,,Vreau să învăț!” din cadrul proiectului județean S.N.A.C. ,,Cutia cu Zâmbete”.
Acțiunea caritabilă, coordonată de directorul Claudia Burci și cadrele didactice implicate în proiect, Ilinca Monica, Popescu Ramona, Conteș Anisia, Sichitiu Cecilia și Șărămat Cristina, a constat în oferirea de rechizite școlare și dulciuri copiilor de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu.
Voluntariatul rămâne o activitate demnă de a fi practicată și sprijinită în școală.
Activitatea de voluntariat presupune interacțiune, spirit civic și organizatoric, curaj, încredere, colaborare, inițiativă, responsabilitate și dinamism. Prin astfel de acțiuni, poți dezvolta sau obține abilități și cunoștințe noi, dar și competențe sociale (încredere, solidaritate, toleranță, etc), devenind astfel mai conștienți de ceea ce se întâmplă în jurul nostru.
,,Am luat inițiativa unei acțiuni de voluntariat de a alina suferința altor suflete, cu un simplu gest de a oferi puțin din puținul nostru. Acțiunea noastră a fost poate o picătură într-un ocean de nevoi, dar trebuie să-i ajutăm pe semenii noștri dând dovadă de compasiune, înțelegere, dragoste și doar așa reușim să schimbăm în bine viața cuiva”, a declarat directorul Grădiniței cu P.P. Nr 1 Târgu-Jiu, Claudia Burci.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here