Dădea bani pentru a scăpa de bătaie

358
Un tânăr de numai 21 de ani din Drăguţeşti este cercetat pentru şantaj. Acesta a fost denunţat la poliţie de un alt băiat, de 18 ani, cum că, în repetate rânduri, l-a „uşurat” de mai multe sume de bani sub ameninţare cu violenţe.

Potrivit ofiţerului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, „poliţiştii din cadrul Poliţiei Târgu-Jiu au fost sesizaţi de către B.C.G., de 18 ani, din comuna Alimpeşti, judeţul Gorj, despre faptul că în perioada ianuarie-februarie a.c., a fost şantajat de către A.M. Cătălin, de 21 ani, din comuna Drăguţeşti”.
Băiatul a povestit oamenilor legii cum Cătălin îl ameninţa că dacă nu îi dă bani îl bate. Pentru a-l prinde pe tânăr în fapt, poliţiştii au organizat un flagrant.
„Imediat de la primirea sesizării, poliţiştii au organizat un flagrant pe raza municipiul Târgu-Jiu, ocazie cu care A.M. Cătălin a fost prins în timp ce primea suma de 100 lei, sumă solicitată anterior reclamantului”, a declarat Daniel Tică.
Reţinut pentru 15 zile
Şantajistul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind eliberat un mandat de arestare pentru 15 zile.
Băiatul este cercetat pentru şantaj, iar oamenii legii continuă documentarea întregii activităţi infracţionale a suspectului.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here