“Cupa Porcului”, organizată şi în acest an

574

Una dintre competiţiile de tradiţie ale minifotbalului gorjean, “Cupa Porcului”, va debuta sâmbătă, 9 decembrie, în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu. Meciurile vor avea loc timp de două weekenduri, 9-10 și 16-17 decembrie și se vor desfășura în sistem eliminatoriu.
La fel ca anul trecut, Cupa Porcului va fi împărțită pe două paliere:
– una rezervată echipelor din Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita și tuturor celor interesați să-și formeze o echipă și să participe;
– alta rezervată echipelor participante în Campionatul Primăriilor din Gorj și în Campionatul Firmelor și Instituțiilor din Gorj, precum și altor Primării, Firme sau Instituții interesate de participare.
Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj a declarat deschise înscrierile în cele două competiții. Premiul cel mare va fi tradiționalul porc, ce va fi sacrificat la finele competiției, activitate urmată de un ospăț tradițional. Meciurile se vor desfăşura în sistem eliminatoriu, iar tragerea la sorți va avea loc marți, 5 decembrie. Taxa de participare este 100 de lei de joc de fiecare echipă, iar cele mai bune formaţii vor participa la “pomana porcului”. În 2016, competiția a fost câștigată de Dream Team Târgu Jiu (Cupa Porcului, ediția a VII-a) respectiv Primăria Fărcășești (Cupa Porcului a Primăriilor și Firmelor, ediția I).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here