Cupa „Împreună suntem minifotbal”, adjudecată de SEBN Târgu-Jiu

1088

S-a încheiat prima competiție de minifotbal a noului sezon din Complexul Dolce Vita. Opt echipe s-au înscris la ediția cu numărul 4 a Cupei „Împreună suntem minifotbal”. Finala, organizată de ACS Minifotbal Gorj, le-a adus față în față pe SEBN Târgu Jiu și Primăria Albeni. Meciul a fost unul echilibrat, iar reușita lui Edi Stoichițoiu a înclinat balanța în favoarea SEBN.
Primăria Albeni – SEBN Târgu Jiu 0-1
Gol: Eduard Stoichițoiu (min. 23)
Albeni: Cristian Costoiu (portar) – Constantin Văduva, Cătălin Birău, Elvis Samoilă, Alexandru Buzurin, Marius Buzurin, Horia Șitoianu, Ionuț Popescu și Ion Ciupercă. Team manager: Constantin Văduva.
SEBN: Marius Andreică și Costin Gugea (portari) – Ionuț Butaru, Codruț Bălan, Adrian Belgun, Cristian Stegaru, Eduard Stoichițoiu, Cosmin Ungureanu, Alexandru Catană și Răzvan Negrescu. Team manager: Cristian Frunză.
Locul 3 și medaliile de bronz ale competiției le-au revenit celor de la Digi Team Târgu Jiu, echipă care a mai obținut argintul acestei competiții în urmă cu doi ani. Pe locul 4 s-a clasat Știința Ghiocela Motru.
În semifinalele desfășurate sâmbătă, Primăria Albeni învinsese pe Știința Motru cu scorul de 4-1, iar SEBN Târgu Jiu trecuse de Digi Team cu același scor ca în finală, 1-0. Festivitatea de premiere a adus cupe, medalii, premii individuale și răcoritoare pentru cele mai bune echipe și cei mai buni jucători:
Locul 1 – SEBN Târgu Jiu
Locul 2 – Primăria Albeni
Locul 3 – Digi Team Târgu Jiu
Locul 4 – Știința Ghiocela Motru
Golgheter – Marius Uleanu (Digi Team): 6 goluri
Cel mai bun jucător: Horia Șitoianu (Primăria Albeni)
Cel mai bun portar: Cătălin Napu (Știința Motru)
Cel mai bun tânăr jucător: Cosmin Ungureanu (SEBN)
,,Ne bucurăm că reușim să începem sezonul cu aceeași competiție-tradiție, Cupa ‘Împreună suntem minifotbal’, ajunsă deja la a patra ediție. Am văzut fețe noi și până la urmă acesta este și scopul, să aducem și alți iubitori de minifotbal în incinta Complexului Dolce Vita. Suntem mulțumiți și se pare că sunt echipe care merg mai departe și în competițiile noastre de tradiție. Țelul nostru este același de la an la an, să ne dezvoltăm în continuare, să reușim să atragem cât mai multe echipe la competițiile locale pe care le organizăm și, de ce nu, în continuare să avem echipe care reprezintă minifotbalul gorjean în competițiile de nivel național și să ajungem cât mai sus în ierarhia națională”, a declarat președintele ACS Minifotbal Gorj, Cosmin Iosu. Sezonul 2021-2022 continuă cu o competiție de tradiție în Complexul Dolce Vita, Cupa Dolce Vita, care va demara în acest weekend.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here