„Cupa Gorjului”, etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă

505

Rânca va fi în acest weekend gazda primei etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă – Dunlop 2014, Cupa Gorjului fiind organizată de Federația Română de Automobilism Sportiv, Ministerul Tineretului și Sportului și de Clubul Sportiv Autocorex.
Traseul pe care se va desfășura concursul va avea o lungime de 5,025 km pe un sector de drum din DN67C, între Novaci și Rânca. Traseul prezintă o pantă maximă de 12% și o diferență de nivel de 342 m și va fi, în cazul în care și condițiile meteo vor fi favorabile, luat cu asalt de iubitorii sporturilor cu motor.
„Cupa Gorjului” va fi onorată de piloți cu experiență, organizatorii așteptându-se la cel puțin 60 de piloți care să concureze în weekend pe traseul de la Rânca. Din Gorj, la această competiție, va concura un singur pilot, Lucian Protesaru, care va concura pe un Subaru Impreza la Grupa A. Dintre piloții experimentați ce vor putea fi urmăriți pe traseul de la Rânca în acest weekend îi putem menționa pe Lucien Hora, care va concura pe o Lola F3000, Ovidiu Zaberca, pilotând un Mitsubishi Evo 7, sau Paul Andronic, care va lua startul conducând un Mitsubishi Evo 9.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here