Cum să-ţi păstrezi mai mult timp bronzul

445

bronzulVara sub razele soarelui orice femeie îşi doreşte să capete un bronz frumos şi uniform. Dar de cele mai multe ori bronzul dispare în doar câteva săptămâni.

Cu siguranţă ţi-ai dori ca acea culoare închisă să persiste aproape tot anul. Multe femei apelează la solar pentru a-şi menţine tenta închisă de culoare sau se dau cu tot felul de creme autobronzante, dar bronzul natural este cel mai bun şi sigur.

Ce paşi trebuie să urmezi pentru a-ţi menţine bronzul

Va trebui să apelezi la exfoliere atât înainte de plajă cât şi după pe tot parcursul verii. Pentru îndepărtarea celulelor moarte de la suprafaţa pielii poţi folosi zahăr, sare.

Nu trebuie să uiţi de hidratarea pielii cu creme, înainte de a te expune la soare dar şi în timpul bronzului şi după duş.

Nu exagera cu statul la soare, trebuie să te expui treptat, astfel ca pielea ta să nu sufere, să fii sigură că nu te arzi, deoarece îţi vei deteriora pielea şi se va coji foarte repede.

O loţiune autobronzantă este indicată. Nu va păstra bronzul pentru mai mult timp, însă îţi va da o strălucire aparte.

Un alt truc ar fi alimentaţia, va trebui să consumi morcovi, pepene galben, roşii şi caise, acestea având un efect pozitiv pentru piele.

Cristina RASCOL

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here