Cum să-ți asortezi ochelarii de soare la ținută

3950

Accesoriile reprezintă cheia unei ținute perfecte, iar ochelarii de soare creează acel aer de mister care seduce. Mai mult decât un accesoriu care protejează ochii de razele soarelui, ochelarii îți pot transforma radical look-ul. De aceea este important să îi ai în vedere indiferent de sezon și să îi integrezi corect în outfit. Există câteva reguli simple pe care trebuie să le aplici atunci când porți ochelarii de soare alături de celelalte piese vestimentare.

Folosește regulile de asortare a culorilor

Asocierea corectă a culorilor este cheia unei ținute reușite. Când adaugi ochelarii de soare asigură-te că aceștia complimentează întreg ansamblul vestimentar. Nu trebuie să folosești exact aceleași culori, însă alege nuanțe similare, care creează o armonie cromatică. De exemplu, dacă porți o rochie bleumarin, poți opta pentru ochelari cu rame în diferite tonuri de albastru. În nici un caz nu alege tonuri în contrast sau culori țipătoare. Poți alege un model care ți se potrivește din oferta de ochelari de soare de la Fashion Days.

Ghidează-te după celelalte accesorii

Poți asorta ochelarii de soare la haine sau îi poți asorta la celelalte accesorii, precum eșarfă, pălărie, bijuterii sau pantofi. Alege rame în aceeași culoare cu un alt accesoriu elementar din ținută pentru a crea un joc cromatic ce va atrage atenția. De exemplu, poartă rame în culori aprinse care se potrivesc cu pietrele bijuteriilor. Sau asortează ochelarii de soare cu nuanța pantofilor sport New Balance, într-o ținută smart casual de impact.

Evaluează modelul de ochelari înainte de a-i adăuga în ținută

În primul rând, este important să alegi o pereche de ochelari de soare care să se potrivească formei feței tale, tenului tău și nuanței părului. Dacă aceștia îți complimentează trăsăturile, atunci vor fi mai ușor de integrat în ținută. Nu purta niciodată un model anume doar pentru că este la modă! Nu tot ce apare nou pe piață ți se potrivește.

Completează-ți colecția de ochelari de soare

Dacă ești genul creativ și îți place să te joci cu stiluri și culori atunci când îți construiești ținuta, ai nevoie și de o colecție completă de ochelari de soare din care să alegi. Clasici, colorați, cu forme diferite, le vei găsi loc în vestimentație! Dacă totuși nu ai decât o pereche, asigură-te că e un model clasic, neutru, cu rame negre și lentile fumurii. Aceștia sunt ușor de asortat oricărui tip de ținută, indiferent de stil sau cromatică. Vara, poți alege și un model cu rame bej sau bleumarin, pentru a ieși din zona convențională.

Indiferent de modul în care îi porți, ochelarii de soare sunt un accesoriu care iese în evidență. Nu-ți fie teamă să experimentezi cu diferite culori, forme și materiale, pentru un look care va întoarce priviri!

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here