Cum poţi să pari mai tânără

482

tineret2Indiferent ce vom face, anii trec şi după o anumită vârstă acest lucru începe să se vadă din ce în ce mai bine. Toţi ne dorim să părem mai tineri, cu excepţia adolescenţei, când dorim să fim egali cu precum adulţii.

Primul pas este schimbarea coafurii. Tunde-te filat, deoarece te va face să pari mai tânără. E important ce fel de păr ai, atunci când vrei să apelezi la o astfel de coafură. Dacă ai părul creţ este bine să nu-l filezi, pentru a evita ca părul tău să pară murdar. Părul neted şi bine îngrijit te va face să pari araţi tânără. Îngrijeşte-ţi părul şi optează pentru un tratament adecvat.

Referitor tot la păr, foarte importantă este culoarea. Chiar dacă nu ai riduri, firele albe te vor face să pari cu câţiva ani mai în vârstă. Pentru a obţine culoarea potrivită este bine să ceri sfatul unui stylist.

De exemplu, uneori blondul te poate face să pari şi mai bătrână, dar în anumite cazuri blondul îţi înseninează faţa şi vei părea mai tânără. De cele mai multe ori, culorile închise la păr creează imaginea că persoana respectivă este mai tânără.

Trebuie să ai grijă să ai greutatea potrivită înălţimii tale. Mai multe kilograme în plus nu dau o imagine bună, dar nu este bine nici să ai o greutate prea mică deoarece va da impresia că eşti obosită, lipsită de viaţă şi, în consecinţă, mai în vârstă.

Nu utiliza prea multă pudră. De multe ori femeile aplică prea multă pudră şi astfel faţa lor nu va arăta deloc bine. Pudra usucă tenul, de aceea e bine să foloseşti şi o loţiune hidratantă. De asemenea, e bine să alegi o nuanţă apropiată culorii pielii tale. Deoarece contrastul dintre faţă şi gât va oferi o imagine nu tocmai plăcută.

Foarte important este să nu uiţi de loţiunea hidratantă pe care trebuie să o foloseşti în fiecare zi. De altfel, acordă o atenţie sporită şi în cazul mâinilor şi gâtului.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here