Cum opreşti crizele de foame atunci când vrei să slăbeşti

1033
mancarePoţi opri crizele de foame nebună în momentul în care te-ai apucat de o dietă şi ai hotărât să slăbeşti, dacă vei mânca alimente ce reduc pofta de mâncare. Dacă întrebi nutriţioniştii îţi vor răspunde că accesele de foame de peste zi sunt cele care duc la nereuşita dietelor. Din fericire, sunt metode pentru a lupta împotriva acestor momente în care simţi că ai devora orice.

Alimentele bogate în proteine şi fibre sunt cele care ajută în luptă cu foamea şi ajută la pierderea în greutate. Suprimarea apetitului în mod natural este ceea ce ai nevoie atunci când te apuci de o dietă.
Iată cinci alimente care te vor ajuta să reduci pofta de mâncare şi să pierzi în greutate.
Alunele
Alunele conţin o cantitate mare de proteine decât orice alte seminţe. Când mâncăm alimente bogate în proteine să pierdem în greutate, trimit mesaje creierului spunându-i că eşti sătul. Aşadar, dacă vei mânca alune în timpul zilei îţi vei suprima apetitul şi vei pierde în greutate.
Fulgi de ovăz
Fulgii de ovăz sunt o alegere excelentă pentru a suprima apetitul şi a pierde în greutate. Prin urmare, când vrei să slăbeşti, include în dietă şi fulgii de ovăz, căci sunt bogaţi în fibre. Te vei simţi plin în scurt timp. Fulgii de ovăz reduc apetitul, dar şi kilogramele.
Bananele
Bananele sunt excelente, căci te vor face să te simţi sătul. Sunt surse de vitamine şi minerale care te vor menţine sănătos şi în stare perfectă. Aşadar, introdu bananele în dietă şi ţinteşte către planul tău de a slabi mai uşor.
Merele
Merele reduc pofta de mâncare, nu au grăsimi, sunt sărace în calorii şi conţin vitamina C care arde grăsimile. Mai mult de atât, după ce vei mânca mere te vei simţi atât de sătul că nu vei mai avea poftă de nimic altceva.
Proteine din zer
Dacă ai neapărată nevoie de inhibatori ai apetitului, pentru a reuşi să slăbeşti, atunci răspunsul e proteinele din zer. Proteinele din zer sunt mult mai bune decât cele din alte alimente şi sunt arme împotriva poftei de mâncare. Când vrei să pierzi din greutate, fă-ţi un shake din proteine şi soia sau lapte sărac în grăsime. Vei fi surprins de rezultat.
Prin urmare, nu trebuie să suferi de foame încercând să slăbeşti. Alimentele bogate în fibre şi proteine sunt cheia către reuşita dietei tale. Nu uita că fructele şi legumele sunt surse excelente de fibre, iar proteinele se găsesc în carnea de peşte şi în general în carnea slabă. Introdu-le în meniul tău, alături de multă apă şi rezultatele nu vor întârzia să apară.
Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here