Cum comentează PSD Gorj condamnarea lui Dragnea

425

După ce preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie fiind una definitivă, PSD Gorj a reacționat. Conducerea formațiunii politice susține că Dragnea nu trebuie să își dea demisia din fruntea partidului. ”Partidul Social Democrat Gorj consideră că președintele, Liviu Dragnea, NU trebuie să-și dea demisia ca urmare a deciziei Curții de Casație și Justiției în dosarul „Referendumul”.
Nu comentăm o decizie a unei instanțe de judecată, însă într-un stat democratic, este inadmisibil ca îndemnul la vot, să fie pedepsit.
Îndemnul oamenilor de a ieși la vot, este o practică în rândul tuturor partidelor, iar clasa politică trebuie să îndemne cetățenii să-și exercite dreptul constituțional.
Faptul că Liviu Dragnea a fost condamnat pentru un gest, pe care îl face de la primul până la ultimul om politic, nu înseamnă nimic altceva, decât că a plătit “păcatele” întregii clase politice.
În acest moment, Liviu Dragnea, trebuie să țină partidul unit și să îl conducă, prin dubla calitate pe care o are , de președinte și coordonator al echipei electorale, la câștigarea alegerilor locale , importante pentru o formațiune politică, și apoi a celor parlamentare.
Sperăm ca această decizie să nu fie o formă de șantaj politic la adresa PSD”, a transmis conducerea PSD Gorj.

1 COMENTARIU

  1. Sa indemne oameni la vot este corect dar Dragnea a indemnat morti la vot asa ca mai bine isi dedea demisia dar ca orice PSD-ist nu pleaca de la colan singur decat daca este fortat de popor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here