Cucăilă a fost și el condamnat!

922

Bărbatul care în urmă cu câțiva ani a fost bătut în sediul Poliției Municipale Târgu-Jiu de doi agenți și un jandarm, toți trei fiind condamnați la închisoare cu executare pentru acele fapte, are și el acum probleme în Justiție. Că îi place sau nu, Ion Cucăilă s-a ales și el cu o condamnare, după ce și-ar fi bătut un vecin. El susține că totul ar fi fost o înscenare a colegilor polițiștilor aflați după gratii din cauza sa, dar verdictul de acum al instanței îl găsește vinovat pe Cucăilă pentru acuzațiile ce i-au fost aduse de anchetatori.
“Condamnă pe inculpatul Cucăilă Ion la pedeapsa de 1 an si 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. (…) Condamnă pe inculpatul Cucăilă Ion, la pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu.(…)Contopeşte cele două pedepse în pedeapsa cea mai grea de 1 an si 6 luni închisoare pe care o sporeşte cu 3 (trei) luni, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 1 an şi 9 luni închisoare.(….) Suspendă executarea pedepsei de 1 an şi 3 luni închisoare aplicată prin prezenta pe un termen de supraveghere de 3 ani”, a decis Judecătoria Târgu-Jiu.
Sentința instanței nu este obligatorie, dar îl obligă pe Cucăilă ca pe perioada termenului de supraveghere să fie permanent la dispoziția autorităților judiciare. În plus, el trebuie să presteze și 90 de zile de muncă în folosul comunității, dar și să își despăgubească victima cu bani. “Admite în parte acțiunea civilă și obligă inculpatul la plata către partea civilă Vlădoiu Daniel Dumitru a sumei de 5000 de lei cu titlul de daune morale. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 1500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. (…) Obligă inculpatul la plata sumei de 1000 de lei cheltuieli judiciare către partea civilă Vlădoiu Daniel Dumitru. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, a decis instanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here