Cu banii “în buzunare”, Mrzljak a plecat de la echipă!

457

Surpriză de proporţii, miercuri, la antrenamentele Pandurilor. Filip Mrzljak, cel care şi-a câştigat săptămâna trecută drepturile băneşti, a dezertat de la Tg-Jiu. Şocul este cu atât mai mare dacă ne gândim că mijlocaşul era titular în formaţia lui Grigoraş, şi apropiat de Narcis Răducan.
“Am avut neplăcuta surpriză să ne prezentăm la antrenament şi să auzim că el deja a plecat, de ieri (marţi). Nu s-a prezentat la antrenament, nu ştiu cine l-a sfătuit, pentru că şi-a câştigat dreptul de a-şi revendica nişte sume, dar s-a încheiat perioada de transferuri, nu mai poate să plece în altă parte. N-a fost declarat liber, şi totuşi cred eu că a fost sfătuit greşit. Nu a fost un gest plăcut din partea lui. O să vedem în zilele următoare ce se va întâmpla. Cert este că nu face parte din lot şi era un jucător pe care eu mă bazam”, a spus Petre Grigoraş.
Unul dintre oamenii începutului de sezon la Pandurii, Valentin Munteanu, a comentat cu umor situaţia: “Nu ştiu ce să zic, e un subiect care pe mine mă depăşeşte. Nu ne-a spus nimic, l-am văzut puţin mai retras zilele acestea, dar nu ştiam că vrea să plece. A fost decizia lui, probabil o să o rezolve cu conducerea.
Noi, jucătorii, nu avem ce să spunem. A şi marcat, după jocul de la Mediaş, mă gândeam că aşa se concentrează, dar s-a concentrat de tot”.

Răducan încă îl vrea!
Preşedintele de la Pandurii va discuta cu Filip Mrzljak şi impresarul său situaţia creată, şi spune că este încrezător că “distrugătorul” croat va reveni la sentimente mai bune. În caz contrar, fotbalistul de 23 de ani ar putea suferi sancţiuni din partea clubului.
“Am vorbit cu agentul lui şi mă voi întâlni cu el ca să vedem ce a stat la baza acestei decizii. Sunt convins că a fost sfătuit greşit. După cum ştiţi, a fost un litigiu pe rol legat de Filip, s-a încheiat, există o decizie pe care o vom respecta. Trebuie să-şi primească banii până în momentul dat de această comisie, şi punct. Este jucătorul nostru în continuare, o iau ca pe un act necontrolat. Îmi este un jucător foarte drag, eu l-am adus în România la Astra, apoi l-am sfătuit pe Edi să se uite la el. A confirmat, e un jucător constant, a şi marcat în ultimul meci, dar fiecare are anturajul lui şi probabil că un agent i-o fi promis ceva şi a ales calea asta, să plece. În condiţiile în care ai contract cu un club şi îţi iei bagajele şi pleci, sigur că nu pot fi decât urmări negative asupra jucătorului. Dacă în cazul lui Droppa n-am avut deosebita plăcere să-l conving să se întoarcă, în cazul lui Filip chiar o să fac tot posibilul. Mi-aş dori să continuăm, chiar şi pe perioada litigiului el a fost în continuare în echipă, a jucat. N-am ce să-i reproşez din punctul ăsta de vedere”.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here