CS Pandurii, somat că rămâne fără pază după meciul cu Steaua

659

Meciul Pandurii-Steaua de sâmbătă, de la Severin va fi ultimul în care echipa gorjeană va mai beneficia de serviciile de pază și protecție a firmei SMB SRL. Cel puțin asta a transmis, ieri, societatea din Târgu-Jiu care a somat clubul de fotbal că nu va mai presta gratuit aceste servicii, deoarece în ultimele 5 luni de zile nu a văzut vreun ban de la Pandurii.

Firma care asigura serviciile de pază și protecție la meciurile echipei Pandurii, din incinta stadionului Municipal din Dr. Tr. Severin, a renunțat, ieri, la contractul cu clubul de fotbal din Târgu-Jiu. Paza va mai fi asigurată doar la meciul de sâmbătă al echipei cu Steaua, și asta din solidaritate față de formația gorjeană. Totul se datorează problemelor grave financiare pe care le înregistrează CS Pandurii Târgu-Jiu, clubul necesitând, potrivit președintelui Narcis Răducan, o sumă importantă de bani pentru redresare.

Echipa riscă penalizări!
“Meciul cu Steaua, de sâmbătă (27.08.2016), va fi ultimul la care societatea noastră mai asigură măsurile de ordine și siguranță. Beneficiarul nostru, echipa de fotbal C.S. Pandurii Lignitul Tg. Jiu, de cinci luni, nu a mai achitat serviciile prestate. Cu toate acestea, fiind declarați suporteri şi iubitori ai acestei echipe, am continuat cu resurse proprii să executăm aceste servicii. Din păcate, suntem în situaţia de a nu mai putea plăti agenţii de securitate, iar aceştia refuză să mai meargă la evenimente. Regretăm această situație! Facem un apel la acţionarii clubului, la oamenii politici, care roiesc în jurul acestei echipe doar când au posibilitatea să culeagă imagine, să identifice o soluție, oricare ar fi ea (chiar şi găsirea unei alte firme de pază) pentru ca echipa de fotbal să nu fie penalizată”, a transmis Sorin Graure, directorul tehnic al SC SMB SRL.
Președintele CS Pandurii nu pare speriat de somația venită de la firma de pază din Târgu-Jiu. Narcis Răducan susține că va discuta cu reprezentanții firmei pentru a-i convinge să rămână sub contract cu clubul, cu promisiunea că după meciul cu Steaua, o parte din încasări, va ajunge și la societatea de pază.

Vor cu SMB
“Am transmis acționarilor clubului problema apărută cu firma de pază. Am fost mandatat să discut cu reprezentanții firmei despre datoria înregistrată și despre modalitatea de achitare parțială după meciul cu Steaua. Cu siguranță firma de pază va rămâne sub contract cu Pandurii. Nu este singura somație transmisă de SMB clubului de fotbal”, a declarat, ieri, Narcis Răducan.
Președintele clubului susține că Pandurii Târgu-Jiu datorează sub 20.000 euro firmei de pază pentru cele cinci luni de servicii prestate pentru echipă. În ceea ce privește restul problemelor financiare ale clubului de fotbal gorjean, Răducan susține că acționarii vor găsi soluțiile financiare așteptate chiar în perioada imediat următoare.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here