Creţan: ,,Lui Gheţea i s-a mărit salariul cu patru clase”

452

Constantin Creţan, liderul Federaţiei Naţionale a Muncii, scoate în evidenţă ,,caracterul murdar” de care dă, în opinia sa, dovadă Marin Condescu, acum, o dată cu cazul ,,Gheţea”. Creţan crede că Marin Condescu se foloseşte de sinuciderea inginerului pentru că negocierile sale pentru mineri sunt fără finalitate.

,,Condescu se foloseşte de orice prilej când dă de greu şi trebuie să ne aducem aminte când, la mineriada din 1999, a pozat în victimă ieşind pe posturile publice de televiziune cum că i-ar fi fost răpite fiicele. Lucru total neadevărat. Aşa se foloseşte acum şi de Gheţea. Eu am lucrat cu Gheţea, cel puţin 10 ani, şi ştiu de atunci că omul avea serioase probleme în familie. Nu s-a sinucis pentru că i s-a redus salariul, deoarece lui Gheţea, din câte cunosc, i s-au majorat recent veniturile. Gheţea a fost promovat recent de CEO şi avansat primind ,,la tăieri” încă patru clase. Acum, practic, după corectarea salariilor, lui Gheţea i s-a majoratul venitul lunar, fiind un bun profesionist”, a declarat Creţan.
Liderul FNM a transmis rugămintea sa către conducerea CEO, ca după cele întâmplate lui Gheţea, acestuia să îi fie angajat din minerit un membru din familie, cum cere CCM-ul.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here