Crasna, localitatea în care PSD se bucură de susținere totală

2640

Localitatea Crasna reprezintă una dintre cele mai importante localități ale Gorjului. Dezvoltarea acesteia a fost posibilă ca urmare a măsurilor întreprinse de PSD, în perioada în care s-a aflat la guvernare. Unele dintre cele mai importante proiecte de dezvoltare ale localității au fost finanțate prin programele lansate de Guvernul Partidului Social Democrat, în perioada 2017-2019, prin PNDL. De aceste programe a profitat și UAT Crasna, iar cetățenii știu acest lucru și îl apreciază. La întâlnirile cu oamenii, echipa PSD a fost primită cu optimism, iar asta îi încurajează pe viitorii parlamentari să continue munca pentru dezvoltarea României.
Finanțări de sute de miliarde de lei pentru județul Gorj, acordate în guvernarea PSD, prin PNDL
Toate aceste fonduri au fost acordate fără a se ține cont de culoarea politică, pentru: investiții în infrastructura școlară (reabilitări și modernizări de grădinițe și școli), înființări de noi rețele de apă, canal și gaze. Și asta pentru că românii merită o viață mai bună, iar noi, social-democrații gorjeni, asta facem! Preferăm faptele în locul vorbelor și ne respectăm întotdeauna promisiunile.
Sute de miliarde au fost acordate în Guvernarea PSD pentru reabilitarea și modernizarea unităților medicale, pentru dotarea lor cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație, care să permită oferirea unor servicii de calitate, la standarde europene. A fost un efort susținut, de echipă, la care au contribuit atât parlamentarii PSD de Gorj, cât și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu, care au răspuns astfel solicitării tuturor managerilor de spitale din județul nostru.
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here