CPECA Gorj dă startul pentru o viaţă sănătoasă

333
Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj, în colaborare cu Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Gorj va desfăşura în perioada următoare un proiect intitulat „Start pentru o viaţă sănătoasă”, ce se va desfăşura în şcolile primare şi gimnaziale din judeţ.

Programul a fost iniţiat în scopul adoptării de către copii, adolescenţi şi tineri a unui stil de viaţă sănătos, fără droguri, alcool şi tutun. „Stăm în stand-by deoarece aşteptăm să vedem situaţia din licee pentru că am înţeles că s-au scos orele de dirigenţie şi astfel noi nu mai putem avea activităţi specifice în aceste unităţi”, ne-a declarat Laurenţiu Şoşoi, coordonatorul CPECA.

Acesta a adăugat şi faptul că aşteaptă o analiză de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj cu şcolile unde ar trebui să se organizeze mai multe acţiuni antidrog, pentru a se centra în special pe acelea numite.
De la înfiinţare şi până în prezent, CPECA Gorj a iniţiat cele mai multe acţiuni cu fonduri proprii. „Trebuie să ne descurcăm cum putem. La sponsorizări nu mai avem dreptul, iar autorităţile locale şi judeţene ne dau fonduri doar pentru acţiunile pe care le desfăşurăm în parteneriat cu ei”, a completat Şoşoi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here