Cotidianul ,,Gorjeanul” derulează o nouă ediție a campaniei ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”

1392

,,Gorjeanul”, ziarul de suflet al gorjenilor, organizează și în această primăvară o nouă ediție a campaniei ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!”, prin care cotidianul nostru își dorește să aducă un strop de bucurie pe chipurile copiilor din familiile defavorizate de pe raza localităților județului Gorj.

Ediția din acest an a debutat ieri, 18 martie, și se va încheia pe 26 aprilie. La Centrul de preluare a anunțurilor publicitare, situat vis-a-vis de Casa de Cultură a Sindicatelor Târgu Jiu, oamenii cu suflet mare pot aduce, până la data de 26 aprilie, jucării, acestea urmând să ajungă la copilașii din familiile nevoiașe tocmai în Săptămâna Mare.
Campania ,,Donezi o jucărie, dăruiești un zâmbet!” are la activ numeroase ediții, iar de-a lungul anilor am reușit ca în săptămâna de dinaintea Sărbătorilor Pascale să poposim în casele a sute de familii din județ, și asta numai pentru a aduce fericire pe chipurile micuților.
Inițiată de cotidianul ,,Gorjeanul”, toți cei care vor dona jucării, vor primi din partea noastră un caiet și un pix personalizat ,,Gorjeanul”. Așa că, dacă ai casă o jucărie care nu îți mai folosește, vino cu ea la noi și, împreună, vom fi părtași la zâmbetul unui copil! Faptele bune ne apropie, iar echipa și conducerea Cotidianului ,,Gorjeanul” are încredere în oamenii cu suflet mare din județ. Suntem siguri ca și campania actuală va fi una încununată de succes, iar în Săptămâna Mare, punând mână de la mână, vom fi alături de copiii din familiile defavorizate. Vă așteptăm să ne fiți alături!
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here