Coşuri de gunoi de 30.000 RON pentru centrul Târgu-Jiului

329

cosuri gunoi2Un număr de 100 de coşuri de gunoi au început să fie montate în centrul municipiului Târgu-Jiu. Acestea au fost primite la sediul Primăriei Târgu-Jiu miercuri,

iar muncitorii Serviciului de Gospodărie Comunală au început montarea acestora. De achiziţionarea noilor coşuri s-a ocupat acest serviciu, care face parte din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Coşurile au fost comandate de la o firmă din ţară, costurile acestora fiind suportate în totalitate de la bugetul local al Târgu-Jiului. Fiecare asemenea colector a costat 300 RON, totalul pentru cele 100 de coşuri fiind de 30.000 RON, sumă care încă nu a fost achitată firmei producătoare. „Vom achita toate costurile în săptămânile imediat următoare. Serviciul de Gospodărire Comunală va căuta în continuare obiecte noi de înfrumuseţare pentru centrul municipiului, care să aducă un plus de estetic oraşului”, ne-a declarat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Momentan, înlocuirea coşurilor vechi nu se face decât în centrul oraşului, administraţia locală neavând în plan montarea de noi coşuri de gunoi şi în alte zone ale oraşului. „Am comandat acest tip de coşuri pentru zona centrală deoarece am făcut lucrări de modernizare şi era normal să luăm ceva nou care să se potrivească”, a completat aceasta.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here