Cordoș: “Apărarea o face toată echipa”

445

Cu noul cuplu de fundași centrali, Cordoș și Vasiljevic, Pandurii a dat impresia unei apărări mai puțin vulnerabilă în zona sa centrală. Greșelile cuplului de fundași centrali au fost mai rare decât în turul campionatului, însă continuă seria jocurilor în care echipa gorjeană primește gol, iar o altă problemă încă nerezolvată rămâne aceea a fazelor fixe. Andrei Cordoș, jucător adus în ultimul moment de la Dinamo, crede că problemele se vor rezolva cu timpul și Pandurii va avea o exprimare mai bună, atât în atac, cât și în apărare la următoarele partide.

Reporter: Aveți parte de o nouă perioadă grea, cu multe antrenamente fizice.
Andrei Cordoș: Ne prind bine aceste antrenamente. Din păcate, am revenit de unde am plecat. Am avut un start bun, dar la ultimele două jocuri am avut niște probleme, dar în această perioadă trebuie să le rezolvăm.

Rep.: Pandurii continuă să primească meci de meci gol. Se va rezolva curând această problemă?
A.C.: Este o problemă că luăm gol în fiecare meci. Nu știu dacă faza de apărare înseamnă doar apărarea, apărarea o face toată echipa, toți suntem în aceeași oală. Ne pare rău că luăm gol în fiecare meci, dar așa cum s-a întâmplat cu Dinamo, Steaua și Mediaș am luat gol din faze fixe. Nu putem spune că ne-au dominat adversarii, că au avut multe ocazii. O să încercăm să remediem problemele. Se întâmplă, dar le vom remedia.

Rep.: Urmează o dublă contra unor echipe puternice. Va fi mai ușor pentru Pandurii contra Petrolului și Astrei decât la ultimele jocuri?
A.C.: Mai este timp până la meciul cu Petrolul. Trebuie să fim la fel de pregătiți așa cum am fost cu Dinamo și Steaua. Pe noi ne avantajează echipele care ies la joc. Cu Craiova sau Mediaș am avut probleme. Avem o exprimare mai bună pe teren contra echipelor care nu refuză fotbalul.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here