Copii speciali într-un spectacol special

308

copiiCopiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (Şcoala Specială) Gorj s-au pregătit cu multă dăruire pentru Sărbători, prezentând ieri un adevărat spectacol presărat cu tot felul de momente artistice.

Efortul copiilor nu a fost trecut cu vederea, Moş Crăciun trimiţându-le, prin intermediul cadrelor, pachete cu dulciuri, fructe şi sucuri.

În fiecare an o parte dintre copiii din cadrul Şcolii Speciale din Târgu – Jiu realizează un spectacol la care participă, ca spectatori, restul copiilor, părinţii, rudele şi cadrele didactice din instituţie. Anul acesta s-au implicat 30 de micuţi din totalul de 168 înscrişi la această unitate. Copiii au prezentat colinde, dansuri moderne şi poezii. Potrivit directorului şcolii, momentul acesta este aşteptat cu drag de toţi copiii iar cei care doresc să se implice activ, pun mult suflet. “În fiecare an organizăm această serbare care le provoacă micuţilor multă bucurie. Muncesc mult la pregătirea momentelor din cadrul manifestării, se lucrează şi la costume, la decor”, a spus Nicolae Baiu, directorul Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă Gorj.
În acest centru sunt înscrişi 168 de elevi din toate localităţile judeţului nostru, fiind singura instituţie de acest fel din Gorj. Copiii au primit cadouri din partea Consiliului Judeţean Gorj, dar şi din partea unei fundaţii prietene din Anglia.
Dorina CIOPLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here