Constantinides: „Această situație am creat-o noi!”

477

Energia trece printr-o perioadă de criză în campionat, trupa lui Constantinides având în dreptul ei trei înfrângeri consecutive, lucru ce-l face pe tehnicianul cipriot să se declare supărat, chiar furios.

De la sosirea antrenorului Antonis Constantinides la cârma Energiei, echipa gorjeană a mai bifat o singură perioadă la fel de grea, cu trei înfrângeri consecutive, o performanță negativă pe care a egalat-o acum cu înfrâgerile suferite cu SCM U Craiova și Dinamo, ambele în deplasare, și cu Gaz Metan Mediaș, pe teren propriu. Tehnicianul cipriot spune că tensiunea care s-a adunat în ultima vreme este cauzată de aceste eșecuri și că situația în care se află acum echipa este creată chiar de aceasta: „Sunt supărat, pot spune chiar furios, datorită faptului că suntem într-o situație negativă, după trei înfrângeri consecutive și această situație am creat-o noi. Am fost la Craiova și am pierdut la un punct, deși evoluția a fost bună. Le-am spus băieților înainte de meciul cu Mediaș că este o partidă grea și foarte importantă și dacă nu reușeam să învingem, problemele deveneau mai mari. Din păcate, s-a adeverit ce spuneam și de asta sunt furios, că această situație negativă este creată de noi. Sunt dezamăgit și de faptul că Diggs s-a accidentat foarte repede în meciul cu Dinamo și cred că dacă nu se întâmpla acest lucru, noi am fi bătut la Dinamo”, a declarat Constantinides.
Italienii au o vorbă și spun că „nu sunt două fără trei”, iar Constantinides speră că după ce a venit a treia înfrângere, totul se termină aici, nefiind loc și pentru o a patra: „Trei înfrângeri sunt deja multe, sunt sigur că vom opri seria neagră aici”, a spus antrenorul Energiei. Misiunea echipei gorjene nu este deloc ușoară, trupa lui Constantinides va trebui să pună capăt seriei de înfrângeri jucând pe teren străin, la Sibiu, o echipă care suferă și ea în acest debut de sezon având tot trei înfrângeri și un singur succes.

Diggs, cert pentru jocul de la Sibiu
Jamar Diggs, unul dintre oamenii de bază ai lui Antonis Constantinides în noua echipă a Energiei, a suferit o accidentare ce putea avea urmări grave pentru jucător, dar și pentru echipă. Din fericire, Diggs a scăpat de operație și va putea juca cu o mască de protecție pe care deja a achiziționat-o de la Târgu Mureș. Antrenorul echipei gorjene era extrem de fericit după ce a primit această veste și spune că se va baza pe jucătorul american chiar și la următorul meci: „Diggs este OK, va putea juca fără probleme în meciul cu CSU Atlassib Sibiu. E o veste foarte bună pentru noi, Diggs are o poziție importantă, iar campionatul este foarte important pentru noi în acest moment. Mi-aș fi dorit să joace și contra celor de la Prishtina, dar e greu să forțeze”, declara Constantinides înaintea confruntării din FIBA Europe Cup.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here