Consilul Local taie stimulentele Direcţiei Publice de Venituri

311

sedinta CL facuta de mineDacă până în prezent, angajaţii Direcţiei Publice de Venituri Târgu-Jiu primeau stimulente în valoare de 15% din valoarea sechestrelor şi încasărilor efectuate, în şedinţa de Consiliu Municipal de marţi,

consilierii au anulat această dispoziţie pe bine-ştiutul motiv al crizei financiare. Fondul de stimulente ce era primit lunar nu este pierdut definitiv, punându-se însă anumite condiţii.”Noul regulament de constituire şi acordare a stimulentelor pentru funcţionarii publici din cadrul Direcţiei Publice de Venituri şi rezultatul analizei pe perioada anterioară datei de 1 septembrie 2009, vor fi prezentate conducerii Primăriei Târgu-Jiu şi Consiliului Local până la data de 8 martie 2010″, se stipulează într-un proiect ce a fost deja aprobat de consilieri.

Folosirea sumelor ce reveneau funcţionarilor se va face în scopul echilibrării bugetului municipiului. Stimulentele se vor realoca numai la o nouă decizie a conducerii Primăriei, dar şi pe baza unor rezultate concrete obţinute de funcţionarii publici în atragerea sumelor din categoriile de venituri.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here