Consilierul personal Niculescu, trimis de Cârciumaru în şomaj

464

De mai bine de două luni de zile, Marinică Niculescu, fostul director al Serviciului de Ambulanţă Gorj, nu mai figurează pe ştatul de plată la Primăria Târgu-Jiu. Acesta este acum şomer cu acte în regulă, asta după ce contractul său cu instituţia publică a încetat.

Marinică Niculescu, fost membru al PDL Gorj, a fost uns consilier personal al primarului municipiului, Florin Cârciumaru, în februarie 2013. Contractul s-a făcut însă pe perioadă determinată, iar la expirare Niculescu nu s-a mai ales cu un contract prelungit, Cârciumaru renunţând la serviciile acestuia. Pentru a-l consilia pe edilul municipiului, fostul şef de la Salvare era remunerat cu 1000 de lei lunar. Numirea lui Niculescu consilier al şefului PSD Gorj a creat, anul trecut, rumoare printre social-democraţii care îl priveau suspicioşi pe democrat-liberal.

Un loc liber de consilier personal
Marinică Niculescu a confirmat faptul că nu mai este consilierul personal al primarului de Târgu-Jiu, lucru care l-a făcut să îngroaşe rândul şomerilor din municipiu. Acesta a explicat că a avut contract pe perioadă determinată, expirarea lui implicând intrarea sa în şomaj.
Locul de consilier, lăsat liber de Niculescu, nu a mai fost ocupat între timp, acum Florin Cârciumaru având doar doi consilieri personali, pe Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al primăriei, şi pe Ioan Roman Bărbuţi, fostul viceprimar.
Marinică Niculescu figurează încă în lista aleşilor locali ai PDL, acesta candidând astfel la alegerile locale din 2012, dar nu mai este membru al partidului, trecând între timp la PSD.

Niculescu a avut rezultate la SJA Gorj
În ce priveşte o participare a sa la viitorul concurs pentru postul de director la Serviciul de Ambulanţă Gorj, Niculescu spune că nu-l ia în calcul, deoarece, în opinia sa, competiţia pentru post nu se va organiza anul acesta.
Acum, SJA Gorj este condus de Dan Vâlceanu, membru al PNL. Acesta nu a ocupat postul prin concurs, motiv pentru care o schimbare a sa din funcţie se poate opera oricând, pentru ca PSD să-şi pună în funcţie un membru al partidului.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here