Consilierul local Constantin Ştefan şi-a făcut nevasta ghid de turism în Primăria Târgu-Jiu

2984

Toamna aceasta se numără angajările la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică (CNIPT) “Constantin Brâncuşi”, unitate ce funcţionează în subordinea Primăriei Municipiului Târgu-Jiu. Cea mai nouă recrutare este chiar soţia proaspătului consilier municipal Constantin Ştefan.

Prin eforturi ale Primăriei Târgu-Jiu în vederea organizării unui concurs pentru ocuparea unui post vacant şi prin “bunăvoinţa” de participare şi chiar promovare a unui examen, consilierul municipal şi preşedintele TSD Gorj, Constantin Ştefan, se poate mândri de acum că are nevasta angajată în cadrul CNIPT “Constantin Brâncuşi”, cea mai proaspătă unitate de la Târgu-Jiu ce promovează la nivel naţional cultura şi operele brâncuşiene.
La finele lunii trecute, Primăria Municipiului Târgu-Jiu a organizat examen de recrutare pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de inspector de specialitate debutant – ghid de turism – din cadrul CNIPT “Constantin Brâncuşi”. Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei contractuale au fost: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile Economic, Administrativ sau Juridic; experienţă în administraţia publică de cel puţin un an; studii de masterat; capacitatea de exprimare (scris, vorbit, citit) în cel puţin o limbă de circulaţie internaţională – nivel mediu; aptitudini legate de procesul decizional, de organizare şi coordonare de analiză şi sinteză, planificare şi acţiune strategică, control şi depistare a deficienţelor, capacitate relaţională cu superiorii, spirit de iniţiativă. Concursul s-a organizat conform calendarului următor: 27 septembrie 2016, ora 10.30 – proba suplimentară eliminatorie de limbă străină; 29 septembrie 2016, ora 10.30 – proba scrisă; data şi ora interviului nu au fost cunoscute iniţial la data publicării anunţului de concurs.

sotii stefanSoțul la CEO, soția la Primăria Târgu-Jiu
Potrivit anunţului privind rezultatul acestui concurs, publicat pe site-ul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, cea care a trecut de probele examenului pentru ocuparea postului de ghid de turism în cadrul CNIPT “Constantin Brâncuşi” este chiar Aniela-Eliza Ştefan, soţia consilierului municipal Constantin Ştefan, promovat Șef Birou la Complexul Energetic Oltenia. Acesta din urmă este la cel de-al doilea mandat de preşedinte al TSD Gorj şi la primul mandat de membru în CL Târgu-Jiu. Totodată, soţia sa, Aniela-Eliza, a sprijinit de-a lungul ultimilor ani, acţiunile derulate de organizaţia TSD Gorj, figura sa apărând în fotografiile şi filmuleţele de promovare a evenimentelor derulate de membrii Organizaţiei Judeţene de Tineret a social-democraţilor. Aniela-Eliza Ştefan, în vârstă de 30 de ani, este absolventă de studii superioare în cadrul Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu, promoţia 2008, este deţinătoare de licenţă de traducător autorizat şi este căsătorită din anul 2010 cu liderul TSD Gorj.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here