Consiliere antidrog în centrele maternale

417
droguriCentrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog al Judeţului Gorj va desfăşura pe parcursul săptămânii viitoare o serie de acţiuni în colaborare cu Penitenciarul Târgu-Jiu, Direcţia de Sănătate Publică Gorj şi Direcţia Generală de Asistenţă şi Protecţia Copilului.

„Deoarece sărbătorim Ziua Naţională Anti-Tutun, am decis ca marţi să facem o acţiune la Şcoala Sanitară, miercuri în centrele maternale şi joi în rândul deţinuţilor”, ne-a declarat Laurenţiu Şoşoi, coordonatorul CPECA Gorj. Acesta doreşte să atragă de partea acţiunilor şi Crucea Roşie Gorj.

Astfel, acţiunile ce vor fi desfăşurate vor presupune vizionarea de filme, purtarea de discuţii pe tema consumului de droguri şi tutun, în perioada sarcinii, dar se va face şi o prezentare a efectelor nocive care decurg din consumarea acestor substanţe. „Şi anul trecut am avut astfel de acţiuni, însă diferenţa a fost că am făcut campanie şi prin spitale. Însă, deoarece acum este carantină din cauza gripei porcine, am decis să conştientizăm mamele şi copiii din centrele maternale”, a completat Şoşoi.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here