Conducerea Minprest a început anchetă în cazul „Cornescu”

374
Ion Dragu, directorul SC Minprest Serv Rovinari, a iniţiat ieri o anchetă internă în cadrul unităţii, după ce în paginile cotidianului ,,Gorjeanul” a apărut un articol care avea la bază o serie de acuze făcute de un grup de salariaţi ai secţiei de la Jilţ, la adresa şefului de aici, Ion Cornescu.

Numit în martie 2009 în funcţia de director al Minprest, Ion Dragu, a menţionat că nu cunoştea o parte dintre faptele lui Cornescu, unele dintre acestea fiind mai vechi şi de altfel în ancheta poliţiştilor, dar a promis că va discuta cu salariaţii pentru a vedea dacă acuzele lor la adresa lui Cornescu sunt pertinente. Dragu a menţionat că va lua măsuri împotriva lui Cornescu dacă faptele sale sunt comportamentale iar dacă au natură penală a anunţat că va lăsa organele abilitate să îşi facă treaba. Directorul Dragu a specificat că până în momentul în care organele de cercetare nu îşi vor finaliza anchetele nu va putea să ia împotriva lui Cornescu o măsură sancţionatorie gravă.

Menţionăm că şeful Secţiei Jilţ a SC.Minprest Serv SA Rovinari, Ion Cornescu, a fost acuzat de un grup numeros de salariaţi că ar fi protagonistul unui lung şir de abuzuri şi ilegalităţi pe care le-ar fi săvârşit în ultimii ani în unitate. Oamenii erau nemulţumiţi că şefii lui Cornescu nu i-au niciun fel de măsuri cu acesta mai ales că asupra lui planează, de mai mult timp, acuze grave. Salariaţii au menţionat că vor doar să tragă un semnal de alarmă în legătură cu comportamentul lui Cornescu. Cel învinuit a susţinut însă exact contrariul spunând că acuzele care i se aduc de către proprii subordonaţi nu ar fi adevărate.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here