Condiţii preferenţiale de internat pentru eleve

563
internat, facuta de mineElevele claselor a XII-a din Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” beneficiază de tratament preferenţial la cazarea în internat. Primele două etaje sunt destinate cazării fetelor, iar un al treilea băieţilor.

Dacă şi la primul etaj condiţiile sunt extraordinare, camerele spaţioase, cu câte 6 paturi, moderne, dotate cu birouri, la etajul al doilea, fetele stau câte 4 în camere. „Camerele de la etajul al doilea sunt pentru fetele din clasele a XII-a, şi singurele diferenţe e că stau mai puţine în cameră şi au frigider. Ele au nevoie de alte condiţii deoarece sunt în an terminal şi trebuie să se concentreze mai mult asupra studiilor”, a motivat directorul instituţiei de învăţământ, Gheorghe Nichifor.

Etajul băieţilor a fost renovat şi modernizat în 2003, iar cele două, ale fetelor în 2007, astfel, condiţiile de cazare sunt la cote înalte, neexistând încă probleme sau plângeri. Un număr de 100 de elevi ai CNET sunt cazaţi în camerele de cămin puse la dispoziţie. Acestora li se mai adaugă încă 80, elevi ai Grupului Şcolar Energetic. Elevii care au solicitat cazare la cămin scot din buzunar câte 45 de lei lunar, şi încă 10 lei zilnic pentru cele trei mese.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here