Concursul pentru şefia Centrului Brâncuşi, nestabilit încă

377

CENTRU BRANCUSI 2De aproximativ o lună de zile, Centrul Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” este condus în interimat de către Teodora Ciobanu. Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu spun că deocamdată nu se ştie când se va organiza concurs pentru postul de manager al acestui centru.

 

După demisia lui Ovidiu Popescu de la conducerea Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu, în luna mai, funcţia de manager a fost ocupată în interimat de către Teodora Ciobanu. Până la ora actuală nu s-a reuşit stabilirea datei concursului pentru funcţia de manager. Florin Munteanu, şeful Centrului pentru Informarea Cetăţenilor din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu spune că cel mai probabil se va discuta despre acest subiect de săptămâna viitoare. „Deocamdată nu s-a stabilit nicio dată privind concursul pentru postul de manager al Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi”. Poate de săptămâna viitoare se va discuta”, a menţionat Munteanu.

Stabilirea concursului nu a fost posibilă până în prezent, deoarece după demisia lui Ovidiu Popescu a început campania electorală, nefiind un moment oportun pentru deciderea datei concursului. Activitatea centrului a fost coordonată de către Teodora Ciobanu, ea urmând a rămâne manager interimar al Centrului Municipal de Cultură „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu până la concursul pe post.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here