Concurs pentru a doua oară la şefia Direcţiei de Patrimoniu Târgu-Jiu

639

Primăria Municipiului Târgu-Jiu a decis reluarea procedurii de concurs pentru ocuparea postului vacant de director executiv al Direcţiei Publice de Patrimoniu. Punerea în funcţie a unui director prin concurs la această direcţie se încearcă încă din toamna anului trecut.

Direcţia de Patrimoniu din subordinea Primăriei Municipiului Târgu-Jiu nu are încă un director cu drepturi depline. Deşi la finele lunii octombrie 2015, un concurs a fost organizat în acest sens pentru ocuparea postului lăsat vacant în urma pensionării fostului director Constantin Fârţă, niciun candidat nu a reuşit să treacă de proba scrisă. Instituţia era condusă în interimat de mai bine de la începutul anului trecut de către Carmen Mihail Tătaru, directorul adjunct. Şi în prezent, Tătaru ocupă în interimat şefia Direcţiei Publice de Patrimoniu.
Acum, Primăria Târgu-Jiu a decis organizarea unei noi proceduri de concurs pentru ocuparea postului de conducere de la Patrimoniu. “Data trecută au existat câţiva candidaţi însă nu au reuşit să treacă de proba scrisă. Directorul interimar nu se înscrisese la concurs. De la examenul de atunci, Carmen Mihail Tătaru a condus în continuare în interimat Direcţia Publică de Patrimoniu”, a declarat Lavinia Petriţa, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.
Dosarele de concurs se primesc până în prima jumătate a lunii iulie. Proba scrisă pentru ocuparea postului de director executiv a fost programată pentru data de 26 iulie, de la ora 10.30, urmând ca data şi ora interviurilor să le fie comunicate ulterior viitorilor candidaţi. Condiţiile specifice de ocupare a funcţiei de conducere sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura de ştiinţă a Ştiinţelor Juridice şi/sau Economice; minimum trei ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here