Concurs de pescuit la Jandarmeria Gorj

654

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Tudor Vladimirescu” Gorj, în parteneriat cu Asociaţia Sportivă „Jiul”, I.P.A. Regiunea 2 Gorj şi SC. România Hidro Service SRL, a organizat sâmbătă, 13 iunie, cea de-a treia ediţie a concursului de pescuit staţionar ,,Cupa Jandarmeriei” la pescuit sportiv.

Concursul de pescuit a reunit la start echipe formate din câte doi concurenţi, care au pescuit cu maxim două undiţe de echipă, cu un singur cârlig pe fir. Competiţia a durat cinci ore, iar punctele au fost acordate doar pentru pescuitul crapului.

cupa jandarmeriei (1)„Concurenţii au dovedit pe parcursul concursului bune deprinderi practice de pescuit sportiv-recreativ, iar cei mai buni au fost premiaţi cu diplome şi cupe. Competiţia de pescuit sportiv a avut şi scopul de a identifica pescari pasionaţi de pescuit sportiv-recreativ din rândul jandarmilor care să reprezinte instituţia şi la alte concursuri organizate la nivel naţional.

cupa jandarmeriei (2)Prin capturile realizate de jandarmii pescari, aceştia au reuşit să impresioneze atât arbitrii, cât şi pe ceilalţi concurenţi, dovedind reale calităţi şi abilităţi practice”, a declarat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj. Toţi peştii capturaţi au fost eliberaţi după cântărire în mediul lor natural.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here