Concert Maria Ciobanu, la Zilele Oraşului Târgu-Cărbuneşti

528

Manifestările dedicate Zilelor oraşului Târgu-Cărbuneşti se vor desfăşura în perioada 29 august -1 septembrie. La eveniment sunt invitaţi solista Maria Ciobanu, Ciro de Luca, Mihai Constantinescu, Ioana Nanaşi care vor face o atmosferă incendiară. În ultima zi, va fi prezentă şi îndrăgita actriţă de comedie, Stela Popescu.

Primăria şi Consiliul Local Târgu-Crărbuneşti organizează şi în acest an Zilele Oraşului. Autorităţile locale au pregătit deja, în linii mari, evenimentul care va avea loc în perioada 29 august – 1 septembrie. Acesta se va ţine în Parcul Stejăret. Prima zi se anunţă una plină de cântec lăutăresc. Asta deoarece în aceeaşi zi va avea loc festivalul naţional de muzică populară lăutărească. Edilul localităţii, Mihai Mazilu a invitat peste 15 tarafuri de lăutari.
Şeful administraţiei locale din Târgu-Cărbuneşti va cheltui suma de 200 milioane de lei vechi pentru organizarea festivităţilor. La această sumă se adaugă alte 100 de milioane lei vechi, bani proveniţi din sponsorizări.
Pe 30 august, la ora 20.00, va avea loc spectacolul dat de Doina Gorjului. În următoarea zi Maria Ciobanu, Ciro de Luca din Italia, Mihai Constantinescu şi Ioana Nanaşi vor încânta localnicii. Iar pe data de 1 septembrie vor activa pe scenă Daggu Project din Berlin, Stela Popescu, Alexandru Jidveianu şi Dany Elias.
La sărbătoare, autorităţile locale din Cărbuneşti se aşteaptă să participe în jur de 7000 de persoane. Nu vor lipsi tarabele cu mici şi bere şi parcuri de distracţii.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here