Concert de muzică country – bluegrass la Târgu-Jiu

622

Gorjenii vor avea, luna aceasta, prilejul de a asista la un spectacol de muzică country – bluegrass, susținut de o formație din Boston, Statele Unite ale Americii. Spectacolul face parte dintr-un turneu organizat printr-un program al Departamentului de Stat American.

Spectacolul se va desfășura joi, 21 aprilie, la ora 18.30, în amfiteatrul din centrul municipiului Târgu-Jiu. Trupa ce va concerta se numește ”Stash Wyslouch Stringband” și vine din Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii. Potrivit organizatorilor, membrii formației îmbină stilul tradițional bluegrass cu muzica rock, rezultând un mix interesant, plin de emoție și atractiv pentru public.

spectacol  (1)Au cântat la multe festivaluri din: SUA, precum cele din Texas, Oregon, Corolado sau Montana, dar și în diverse țări din lume, ca: Japonia, Thailanda, Germania, Suedia, Danemarca sau Marea Britanie. În România sosesc printr-un program al Departamentului de Stat American și vor sustine un turneu în câteva orașe din țară, printre care se numără și municipiul Târgu-Jiu. În deschiderea spectacolului vor cânta elevii de la Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”, alături de profesorii Dumitru Pasăre și Constantin Argint. Evenimentul este organizat de Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” și Școala Populară de Artă Târgu Jiu, în parteneriat cu Ambasada Statelor Unite în România și Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here