Concediul forţat al educatorilor decalează serbările micuţilor

643

gradinita (12)Copiii de la Grădiniţa cu program prelungit „Lumea Copiilor”, din Târgu–Jiu, au primit cadouri de la Moş Nicolae. Şi Moş Crăciun le-a trimis câte ceva, dar bătrânelul simpatic cu barbă albă

nu şi-a mai făcut apariţia printre micuţi din cauza vacanţei prelungită forţat.

Mai mult de 100 de copii s-au bucurat de cadouri din partea lui Moş Nicolae şi Moş Crăciun. La Grădiniţa cu program prelungit „Lumea Copiilor” din Târgu–Jiu sunt înscrişi 167 de copii dar ieri o gradinita (26)parte dintre aceştia nu au fost prezenţi din cauza virozelor de sezon. Restul, însă, au ascultat legenda lui Moş Nicolae precum şi o scrisoare pe care acesta le-a lăsat-o educatoarelor, care au împărţit şi plasele cu cadouri.
Fructe şi dulciuri
Pentru că întâlnirea cu Moş Crăciun care trebuia să aibă loc în apropiere de Sărbătoarea Naşterii Domnului a fost anulată din cauza vacanţei prelungite, Moşul a trimis şi el copiilor cadouri şi promisiunea că se va vedea cu fiecare în parte acasă, unde le va aduce şi cadouri mai bogate. Până una alta, fiecare micuţ în parte s-a bucurat de dulciurile şi fructele pe care le-a primit. Copiii au ascultat legenda despre Moş Nicolae şi au cântat şi au spus o poezie pentru a demonstra cât au fost de cuminţi şi ascultători în anul ce se va încheia în curând.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here