Comunicat FRF despre situatia lui Edward Iordanescu

431

Referitor la soluția pronunțată de Comisia de Recurs în data de 28.04.2016 cu privire la situația domnului Edward Iordănescu, Administrația Federației Române de Fotbal precizează următoarele:

1. Considerăm că prin soluția pronunțată se legitimează încălcarea normelor FRF și chiar eludarea sancțiunilor disciplinare. Cu toate acestea, FRF va respecta decizia pronunțată de Comisia de Recurs, decizie executorie pe plan intern de la data pronunțării.

2. Pe cale de consecință, având în vedere că sancțiunea aplicată domnului Edward Iordănescu viza un joc din cadrul Campionatului Național Liga I, în temeiul art. 120 alin. 4, solicităm Secretarului General al LPF să formuleze recurs la Tribunalul Arbitral al Sportului împotriva deciziei anterior menționate.

3. În situația în care Secretarul General al LPF nu va considera oportun să efectueze demersurile solicitate, Federația Română de Fotbal, prin intermediul Secretarului General, va utiliza calea recursului la TAS împotriva deciziei Comisiei de Recurs din 28.04.2016, în scopul de a se asigura protejarea normelor și regulamentelor FRF.

Reamintim că, în conformitate cu Regulamentul Disciplinar al FRF,”membrii instanțelor disciplinare sunt independenți și se supun numai statutelor și regulamentelor care le reglementează activitatea”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here