Comunicat de presă Primăria Târgu Jiu

1087

„În urma informațiilor apărute recent în mass media locală referitoare la lucrările de pe Bulevardul Constantin Brâncuși, Primăria Municipiului Târgu Jiu face următoarele precizări:

Obiectivul de investiții “Refacere strat uzură Bulevardul Constantin Brâncuși” din Municipiul Târgu Jiu, finanțat de la bugetul de stat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, aprobat miercuri, 29.05.2019, în ședința de Consiliu Local, a fost realizat în proporție de 85%.

Lucrările au vizat refacerea stratului de uzură a Bd. “Constantin Brâncuși” pe întreaga suprafață cuprinsă între intersecția cu str. Bicaz și intersecția cu str.14 Octombrie, au fost începute la data de 23.09.2015 și finalizate integral până la data de 30.06.2016 , cu excepția ultimei benzi din tronsonul adiacent amplasamentului Stadionului Municipal.

Întrucât lucrările de modernizare și extindere a capacității stadionului municipal au demarat la începutul anului 2016, banda respectivă a fost ocupată temporar în perioada executării lucrărilor la stadionul municipal de organizarea de șantier a obiectivului respectiv. Astfel nu a fost posibilă finalizarea lucrărilor pe tronsonul menționat.

În cazul de față, indicatorii tehnico–economici aprobați se referă la întregul obiectiv, atât ca valoare, cât și ca durată de execuție, lucrările fiind în acest moment finalizate, cu excepția tronsonului adiacent stadionului municipal. Pe această porțiune se va interveni în viitorul apropiat.

Obiectivul a fost inclus, încă din anul 2015, în Programul Național de Dezvoltare Locală, finanțat de la bugetul de stat prin M.D.R.A.P., durata contractului fiind până în anul 2020″, au transmis reprezentanții Primăriei Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here