Compania LEONI, oficial instalată în incinta Parcului Industrial Bumbești-Jiu

1085

Începând din data de 2.11.2017, Compania LEONI funcționează oficial în incinta Parcului Industrial de la Bumbești Jiu. Sute de persoane vor fi angajate aici, în perioada următoare.

Reprezentanții Societății Parc Industrial Gorj S.A., cu girul Consiliului Județean Gorj-în calitate de autoritate publică tutelară, au aprobat contractul de subînchiriere, prin care LEONI WIRING SYSTEMS PITEȘTI S.R.L preia în totalitate spațiul și imobilele în care a funcționat PIRELLI&C. Eco Technology RO S.R.L., urmând ca în perioada următoare să demareze efectiv activitatea, estimând, pentru început, un număr de 500 de angajați.
”Cu acordul colegilor din Consiliul Județean, exprimat în ședința din luna octombrie a.c., în calitate de reprezentant legal al Județului Gorj- titular al patrimoniului afectat închirierii, am semnat acordul-cadru cu privire la încheierea contractului de sublocațiune, urmată de cesiunea ulterioară a contractului de închiriere încheiat cu PIRELLI. Se impune precizarea că preluarea în sublocațiune a imobilelor de către LEONI WIRING SYSTEMS PITEȘTI S.R.L. se realizează pe o perioadă de maxim 5 ani și va fi urmată de o cesiune automată a contractului de închiriere, operațiune juridică ce presupune transmiterea tuturor drepturilor și obligațiilor de dezvoltare a parcului industrial ce revin lui PIRELLI, în calitate de cedent, rezultând din contractul principal de locațiune, către LEONI, în calitate de cesionar. Negocierile au început cu mai mult timp în urmă și consider că acordul-cadru pe care l-am semnat este unul eficient pentru dezvoltarea și interesele economice ale societății de administrare a parcului industrial, aflat sub autoritatea Consiliului Județean Gorj”, a declarat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Compania LEONI va continua organizarea sesiunilor de recrutare și în noua locație de la Bumbești Jiu.
M.S.

1 COMENTARIU

  1. Numai promisiuni și atât, oferă această companie! Salariul brut de 2100 ron și apoi te trezești cu un amarat de salariu de 1300 ron!!!! Te muncesc mai rău decât un robot, nu știu decât da drumul la bandă și nu faceți targhet ul…. Sa meargă cine dorește sclavie!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here