Combateţi respiraţia urât mirositoare

489

respiratia mirositoareFiecare în viaţă se confruntă cel puţin odată cu această stânjenitoare problemă, foarte multe persoane o au în fiecare dimineaţă, după câteva ore după ce au servit masa sau datorită unor probleme de sănătate, iar respiraţia urât mirositoare se numeşte de fapt halitosis.

Cauzele care conduc la apariţia respiraţiei urât mirositoare sunt:

– Gura cu foarte multe tipuri de bacterii care ];i duc traiul în cavitatea bucală este cel dintâi factor al respiraţiei urât mirositoare.

– Limba depozitează şi ea bacterii naturale care se adună pe partea superioară a limbii. Cea mai bună şi mai la îndemână soluţie pentru a combate respiraţia urât mirositoare este curăţarea limbii.

– De asemenea şi anumite boli ale gingiilor din diverse motive pot duce la o respiraţie neplăcută.

– Şi afecţiuni ale nasului precum infecţiile sinusului sau corpuri străine

– Stomacul poate fi şi el cauza unei respiraţii urât mirositoare.

Dacă vă confruntaţi cu halitosis sau respiraţie urât mirositoare puteţi ţine cont de anumite sfaturi pentru a înlătura această stânjenitoare problemă:

Spălaţi-vă pe dinţi măcar dimineaţa şi seara.

Nu lăsaţi gura uscată, consumaţi puţină apă sau folosiţi dropsuri mentolate.

Renunţaţi la fumat, dacă sunteţi o persoană fumătoare; fumatul este una dintre cele mai importante cauze a respiraţiei urât mirositoare care nu are legătură cu corpul nostru.

Apelaţi la tratamente de curăţare a dinţilor frecvent, pentru că depunerea de tartru la baza dinţilor poate declanşa respiraţia urât mirositoare.

O igienă riguroasă a dinţilor şi a gurii trebuie menţinută în fiecare zi.

Cristina Răscol

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here