Columbofilii se găsesc la Sala Sporturilor

389
TgJSSIubitorii de porumbei vor avea, de acum, un spaţiu în care să se poată ocupa liniştiţi de pasiunea lor. În urma unei hotărâri de Consiliu Local, în cadrul Sălii Sporturilor din Târgu–Jiu l-a fost atribuită o încăpere.

O suprafaţă de 10 metri pătraţi va putea fi folosit de către membrii Asociaţiei „Columbofila Gorj”. Potrivit administratorului Sălii Sporturilor, în respectiva încăpere a funcţionat, până nu demult, o magazie de materiale. Acum, însă, spaţiul a fost eliberat şi în curând va fi igienizat şi renovat. „Ulterior, cu ajutorul nostru şi al beneficiarilor, spaţiul va arăta aşa cum trebuie. Va fi amenajat şi în interior şi în exterior. Consider că a fost un lucru bun acordarea acestui spaţiu, astfel încât să îşi poată desfăşura activitatea”, a declarat Constantin Cârciumaru.
Două cluburi de iubitori de porumbei
În prezent, Asociaţia Columbofila Gorj are cooptate în structura ei două cluburi columbofile şi anume Clubul „Constantin Brâncuşi” din Târgu – Jiu şi Clubul „Jiul Rovinari”, cu un număr total de 187 de membri. Spaţiul a fost acrodat pe o perioadă de trei ani, gratuit, cu condiţia de a nu se schimba destinaţia acestuia.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here