Columbeanu, dator la Primăria Târgu-Cărbuneşti

434

irinel columbeanuAfaceristul Irinel Columbeanu are datorii către administraţia locală din Târgu-Cărbuneşti. Acesta are de achitat aproximativ 400 de milioane de lei drept taxe şi impozite

pentru clădirea şi terenul aferent pe care îl deţine în localitatea gorjeană. De asemenea, autorităţile locale din Cărbuneşti sunt nemulţumite că omul de afaceri nu le-a plătit anul acesta deloc salariile angajaţilor săi.

Viceprimarul oraşului Târgu-Cărbuneşti, Ion Fugaru, este revoltat că afaceristul Irinel Columbeanu are pretenţia să solicite documente autorităţilor locale deşi nu şi-a plătit, anul acesta, decât o mică parte din impozitele şi taxele locale aferente afacerii pe care o derulează în localitate. Mai mult, se pare că Iri, cum este alintat de mondena sa soţie, a avut pretenţia să solicite autorităţilor cărbuneştene să îl scutească de plata acestor taxe şi impozite locale pe motiv că afacerea sa este momentan stopată. La ultima prezenţă a sa la Cărbuneşti, Irinel a solicitat autorităţilor un certificat de cazier fiscal, dar a fost refuzat din cauza datoriilor. ,,Nu mă impresionează prezentările în mass-media pe care le face că este cu nu ştiu ce blondă sau nu ştiu ce brunetă. În ultima perioadă au luat-o razna. Pe ei îi interesează mai mult problemele lor de imagine decât problemele salariaţilor care au fost angajaţi la firma lui”, a declarat Ion Fugaru, viceprimarul oraşului Târgu-Cărbunesti.
Pagubă pentru afacerist
Irinel Columbeanu are de achitat aproximativ 400 de milioane de lei vechi la Direcţia de Taxe şi Impozite Locale, iar anul acesta a plătit doar o mică parte din sumă. Ion Fugaru a menţionat că dacă afaceristul nu are bani să îşi achite taxele ar fi bine să renunţe la afacere pentru că astfel nu va mai avea bani de achitat la stat. ,,Acum are de plătit 380-400 de milioane de lei vechi. A plătit o sumă foarte mică, care se poate verifica la Direcţia Locală de Taxe şi Impozite. La un moment dat el venise cu o precizare cum că, atâta timp cât nu există producţie să nu plătească taxe şi impozite pentru teren şi clădire, lucru care nu se face aşa ceva pentru că el este proprietar. El are proprietăţi că le foloseşte sau nu asta este treaba dumnealui, este bussines-ul dumnealui. Dacă nu este în stare să facă afaceri să vândă dacă vrea să fie scutit de impozitele şi taxele aferente pentru teren şi clădire”, i-a indicat afaceristului vicele din Cărbuneşti.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here